Despre Simona Halep sau despre cum e să fii numărul unu mondial- dacă ești român

Despre Simona Halep sau despre cum e să fii numărul unu mondial- dacă ești român
de Camelia Radulian

In afară de mmmm… șamd, pe care le știe toată suflarea, uite cum a devenit fata asta o frumoasă și usturătoare lecție despre cum se poate supraexpune fotografic penibilul tuturor postacilor știutori de tenis, ridicolul analiștilor de IQ și de țărănismul cu care cică lovește ea mingea (nu așea se joacă tenis, beeeey, țăranco- aroganto- macedoneanco, trebuie să gândești, să o dai tăiată, vaco), dar și al acelora care ordonă ca la cârciumă performanță pe banii și eforturile ei.

Te iubesc, Simona! Și România te iubește! Știi, acum nu mai ai gram de sânge macedonean, pe cuvânt! Ne mândrim cu tine, ne batem cu cărămida în piept, avem senzația că tocmai ne-am îmbogățit și noi cu niște sute de mii de dolari, că suntem faimoși și că dăm interviuri planetare împreună cu tine ( da, suntem buni, foarte buni, noi, mai ales noi, concetățenii tăi dragi, să nu ne uiți, să ne porți în gând, scumpo, să nu-ți uiți rădăcinile și alte prostii din astea), tragem beneficii de imagine pe spinarea ta, ne mai spălăm de grosul unor păcate mondiale impardonabile șamd șamd, dar… să fie clar, nu am făcut și probabil că nici nu vom face vreodată ceva pentru tine!

Însă tu să fii mereu pregătită: îți vom tot pretinde!…

Share

Comentarii

  1. Prea puțini sunt cei care se mai poartă că niște suporteri, indiferent de spotul despre care vorbim.
    Noi ne-am născut specialiști în toate și știm mereu ce este mai bine de făcut, de-aia Simona are nușh’căte amărâte de milioane în cont, că de eram noi și și munceam până ne săreau capacele, și jucam in locul ei, aveam de n’șpe ori mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *